HemTillsammansPresenttips › Satisfyer Deluxe Adventskalender
NYHET - Inkom i sortimentet 2024-09-17

Satisfyer Deluxe Adventskalender

1 195 kr Ord. pris 1 495 kr 🛈
lager
Finns i lager
Beställ före kl 14.00 så skickas din order idag!

Lägg i korgen
REA-priset gäller så långt lagret räcker.

Beskrivning: Gör december 2024 till en månad full av spänning och njutning med Satisfyers adventskalender, fylld med 24 överraskningar som tar din intimitet och lekfullhet till en ny nivå. Med en blandning av sexleksaker, tillbehör och sensuella produkter, är den här kalendern perfekt för par eller för dig som vill unna dig själv något extra.

Perfekt för par som vill komma närmare varandra, men även för dig som vill utforska på egen hand. Satisfyer Adventskalender 2024 är utformad för att ge en varierad och sensuell upplevelse, med en exklusiv blandning av produkter som passar alla nivåer av erfarenhet. Kalendern är exklusiv för året och kommer i begränsad upplaga, så passa på innan den tar slut.

Vad innehåller kalendern?
3 x Satisfyer bästsäljande sexleksaker – Bland dessa hittar du marknadens favoritprodukter från Satisfyer, inklusive den spännande höjdpunkten: Seal You Soon. Denna lekfulla lufttrycksvibrator är formad som en säl och använder tryckvågor och vibrationer för att stimulera klitoris med oslagbar precision. Perfekt för användning både i och utanför duschen.

1 x Penthouse bästsäljande klädesplagg – Ge december en extra sexig touch med ett par förföriska underkläder från Penthouse. Perfekta för att sätta rätt stämning och förhöja upplevelsen.

3 x Glidmedel/massageoljor/stimulerande produkter – För att göra stunderna ännu mer njutningsfulla, innehåller kalendern flera produkter som stimulerande glidmedel och massageoljor. Dessa är utformade för att förbättra både beröring och känsla, vilket ger extra dimension till både massage och förspel.

5 x Produkter för lätt bondage – Utforska den lekfulla sidan av bondage med ett urval av lättare produkter som tillför en extra krydda i sovrummet. Mjuk bondage som handbojor, bondageband eller en ögonbindel kan skapa nya och spännande upplevelser för både nybörjare och de mer erfarna.

3 x Förspelsprodukter – Små, frestande överraskningar som bidrar till att förlänga och förhöja förspelet. Allt från sensuella spel till pirrande tillbehör finns att upptäcka.

9 x Sexleksaker för honom och henne - allt från vibratorer, onanihjälpmedel till produkter som är designade för att användas tillsammans för att förhöja intimiteten och njutningen.

Elegant och exklusiv design Kalendern är omsorgsfullt designad med en lyxig och robust förpackning som innehåller 24 separata boxar i olika storlekar. Varje box är vackert utformad för att ge en känsla av exklusivitet och spänning när du öppnar den. Det här är den perfekta presenten att ge till någon du håller kär, eller som en lyxig njutning för dig själv.



Kalendern är tillverkad i begränsad upplaga, så vänta inte för länge med att säkra din. Gör december till en månad av upptäckter, njutning och överraskningar. OBS! Recensioner kan vara från tidigare års kalenderar!
Produktinformation
Tot längd:
45 cm
Diameter:
39 cm
Artikelnr:
4051987
EAN:
4061504071770
Vikt:
2 064 gram
Andra tittade också på:
Bondage Kit Black
Bondage Kit Black
599 kr
EasyGlide Waterbased 150 ml
EasyGlide Waterbased 150 ml
129 kr
Hjärta Fullt av Romantik
Hjärta Fullt av Romantik
179 kr
Oh Holy Mary Vibrating Pleasure Oil
Oh Holy Mary Vibrating Pleasure Oil
229 kr   179 kr!
Penistvål
Penistvål
229 kr
Satisfyer Pro 2 Generation 2
Satisfyer Pro 2 Generation 2
699 kr   338 kr!
LASTBRYGGAN ERBJUDER DIG
leverans
FRI FRAKT 1000:-
1-2 dagars leverans
diskret
100% DISKRET
Avsändare: M.Karlsson
mångfald
5000+ OLIKA
Leksaker & Filmer
klarnaaaa certifieradtrygg ehandel postnordswish
KONTAKT
Lastbryggan AB
Org nr 556654-1958
Box 355
532 24 Skara
info@lastbryggan.se 0511-189 00 (08-14)
Fakturafrågor Klarna
08-120 120 10
facebook instagram youtube